Chocoksi
Lähtölaukaus ja intohimo suklaan parissa työskentelyyn alkoi vuonna 2008.Silloinen ensimmäinen yrityksemme yhdessä vaimokkeen kanssa: Ravintola Koksi oli lounas- ja juhlapalvelu yritys, jonka nimen tyttäremme keksi ollessaan 4-vuotias.Ensimmäiset tuotetilaukset menivät tiettyihin ravintoloihin ja kahviloihin, sekä sain kunnian valmistaa mm. Martti Ahtisaaren Nobel-palkinnon Oulun kansanjuhlien tervakonvehdit.Chocoksin synty sijoittuu vuoden 2015 loppuun, nimen...
Lähtölaukaus ja intohimo suklaan parissa työskentelyyn alkoi vuonna 2008.
Silloinen ensimmäinen yrityksemme yhdessä vaimokkeen kanssa: Ravintola Koksi oli lounas- ja juhlapalvelu yritys, jonka nimen tyttäremme keksi ollessaan 4-vuotias.
Ensimmäiset tuotetilaukset menivät tiettyihin ravintoloihin ja kahviloihin, sekä sain kunnian valmistaa mm. Martti Ahtisaaren Nobel-palkinnon Oulun kansanjuhlien tervakonvehdit.
Chocoksin synty sijoittuu vuoden 2015 loppuun, nimen osa kantaa edelleen tuota nelivuotiaan oivallusta.